Stage

Stage is een essentieel onderdeel in diverse opleidingen. De stage geeft immers weer in welke mate de studenten de theoretische onderbouw verwerkt hebben en geeft een beeld van zijn vaardigheden en attitudes.

Het Sint-Trudo Ziekenhuis heeft met diverse scholen en opleidingsinstituten in de regio afspraken gemaakt m.b.t. stageplaatsen.

Als student kun je in ons ziekenhuis op diverse afdelingen stage lopen, afhankelijk van je beroepsopleiding. Je kunt zowel stage lopen in het departement patiŽntenzorg (verpleegkunde, ergotherapie, kinesitherapie, psychologie, orthopedagogie, sociaal werker)  als in de ondersteunende diensten (administratie, keuken, technische dienst, huishoudelijke dienst). Via deze stage krijg je de kans ons ziekenhuis van binnenuit te leren kennen en heel wat praktische werkervaring op te doen.

stageSTZH.JPG

Heb je interesse in een stage in het Sint-Trudo Ziekenhuis of wil je meer informatie over de stagemogelijkheden in ons ziekenhuis, neem dan contact op met het team van het opleidingscentrum op het telefoonnummer  011 69 93 22 of 011 69 93 21. Of  via
e-mail mailto:opleidingscentrum@stzh.be.

Klik hier om online je stageverzoek in te dienen.

Je kunt ook een mailtje sturen naar mailto:opleidingscentrum@stzh.be. Vergeet niet volgende gegevens in je mail te vermelden:

  • je persoonlijke gegevens
  • opleidingsinstituut en plaats
  • studierichting en studiejaar
  • doel van de stage of de stageopdracht
  • stageperiode (begin- en einddatum)
  • aantal dagen & uren per week