Zin om met ons samen te werken?

Om onze patiënten deskundige zorg dichtbij huis te kunnen bieden, zijn we steeds op zoek naar enthousiaste, gemotiveerde, competente en zorgzame medewerkers.
Wil je uitblinken in je vak, wil je bijdragen aan de kwaliteit van de zorg en de verdere groei van ons ziekenhuis en ben je bereid om met veel enthousiasme en inzet in een multidisciplinair kader samen te werken met collega’s uit andere disciplines? Dan ben jij welkom als onze collega!

Vul ons online sollicitatieformulier in of stuur je sollicitatiebrief met cv naar:

Sint-Trudo Ziekenhuis
T.a.v. Joris Brugmans
Diestersteenweg 100
3800 Sint-Truiden
Tel.: 011 69 92 48
E-mail: mailto:jobs@stzh.be

 

Beantwoord je aan het gewenste profiel voor een openstaande functie dan word je uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek. Elke sollicitatie houden we gedurende minstens één jaar bij. Indien in die periode een passende job vrijkomt, contacteren we de geschikte kandidaten uit deze reserve.

De informatie die sollicitanten verlenen, wordt opgenomen in het sollicitantenbestand van het ziekenhuis en is bedoeld voor intern gebruik. Je hebt het recht op inzage en verbetering zoals voorzien in de wet van 08-12-1992 betreffende de bescherming van het privéleven. Deze gegevens worden strikt vertrouwelijk behandeld.