Algemene info

Wenst u op consultatie te komen bij ťťn van de artsen van ons ziekenhuis, dan vindt u in deze rubriek alle nodige informatie: de raadplegingsuren, het telefoonnummer waarop u een afspraak kunt maken, de openingsuren van het secretariaat, de locatie enz.

Om u toe te laten de juiste informatie zo snel mogelijk te vinden, kunt u zoeken op arts, op medische discipline of kunt u in het zoekscherm de naam van de arts of de discipline intikken.

De meeste raadplegingen vinden plaats in blok E (toegang via de hoofdingang). Op de detailpagina van elke arts ziet u bij 'locatie' (veldje onder de raadplegingsuren) in welke blok en op welke verdieping de raadpleging plaatsvindt.

Enkele tips:

  • Maak indien mogelijk steeds een afspraak, bij voorkeur telefonisch. Het juiste telefoonnummer vindt u in de detailpagina van de arts na Ďafspraakí.
  • Kom tijdig naar uw afspraak
  • Verwittig het secretariaat van de arts wanneer u niet tijdig aanwezig kunt zijn. Als u een afspraak op de raadpleging niet nakomt zonder deze tijdig te annuleren, kan de arts een schadevergoeding van 25 euro aanrekenen. Voor het dagziekenhuis bedraagt de schadevergoeding 15 euro voor het ziekenhuis en 25 euro voor de arts.